logo

Keressen fel minket műhelyünkben: 3000 HATVAN, Bercsényi út 40.

Gépjármű javítás

Mikor és miért kell átvizsgáltatni a gépjárművet?

Tovább...

Futómű beállítás

Miért szükséges a futóművet ellenőrizni, beállítani?

Tovább...

Olajcsere

Miért és mikor kell a járműben olajat cserélni?

Tovább...

Hibakód olvasás, törlés

Miért kell hibakódot olvasni?

Már kb. 20 éve olyan járművek kerülnek forgalomba, melyeknek a motorját, ABS-ét, műszerfalát, klímáját elektronikus vezérlők (computerek) szabályozzák a különféle elektronikus érzékelők jeleinek a feldolgozása alapján. Ezen vezérlők, ha valamely érzékelőnek a működésében hibát érzékelnek, akkor azt a hibát hibakód formájában eltárolják és azt megfelelő műszerrel ki lehet olvasni, így gyorsabb a hibamegállapítás. Vannak olyan hibák amelynél elkezd folyamatosan világítani a műszerfalon általában egy kis sárga lámpa (Check Engine), és vannak átmeneti hibák melyekre csak a műszeres olvasáskor derül fény. Ezek miatt az átmeneti eltárolt hibák miatt javasolja a karbantartási füzet a rendszeres hibakódtároló kiolvasást, megelőzendő a jármű későbbi elektronikus meghibásodását.

(Általunk olvasható gépjárművek listája : teljes Opel tipus gyári Tech 2 és Candi modullal, VW, Audi, Seat, Škoda típusok Vag Com műszerrel)
Áraink:
- személygépkocsi: 6000 Ft
- teher gépjármű: 7000+Áfa=8890 Ft

Áraink a bruttó, Áfá-s műszeres vizsgálatot tartalmazzák, a vizsgálat során felmerült hibák javítási költségeiről a javítás megkezdése előtt egyeztetünk a tulajdonossal.

(Tehergépjármű 3,5 tonnáig és 2,5 méter magasságig értendő)