logo

Keressen fel minket műhelyünkben: (Munkavállalás kb. 2-5 munkanap és előjegyzés alapján.) 3000 HATVAN, Bercsényi út 40.

Gépjármű javítás

Mikor és miért kell átvizsgáltatni a gépjárművet?

Tovább...

Futómű beállítás

Miért szükséges a futóművet ellenőrizni, beállítani?

Tovább...

Olajcsere

Miért és mikor kell a járműben olajat cserélni?

Tovább...

AutoDepo60 Kft.

1992 óta dolgozunk jelenlegi telephelyünkön, családi vállalkozásként. Csapatunk jelenleg három főből áll, azonban így is széles szolgáltatási palettával rendelkezünk.

5 éve vezettük be az átvizsgálási csomagunkat, ez nagyon jól működik, már több ezer lapot kitöltöttünk, egyik ügyfelünk még Kazahszánba is jó hírünket vitték vele, hátha onnan is „beesik” egy ügyfél. Lényege, hogy a családunk és saját biztonságunk érdekében fontos, hogy tisztában legyünk az autó állapotával. Tételesen végigvizsgáljuk az autót, folyamatosan frissített lépések szerint, pontról-pontra.

A vizsgálatot követően jelezzük, ha valamilyen alkatrész sürgős cserére szorul, valamint az árakat is mellékeljük, hogy lehessen kalkulálni. A régi ügyfeleink szinte mindig kérik az átvizsgálást, és 99%-ban visszatérnek, és megfogadják javaslatainkat.

További megoldásaink

A másik egyedi szolgáltatásunk, hogy rendszám szerint dokumentálunk minden munka és átvizsgálási lapot, ha kell képekkel és videókkal, így minden visszakereshető. Ez a jármű eladásánál értéknövelő lehet!

Korrekt, gyorsa munkára törekszünk, ugyanakkor gagyit nem építünk be, volt már épp elég rossz tapasztalatunk. Diagnosztikai munkát végzünk Würth WOW-programmal és Opel gyári géppel is rendelkezünk.

Varbai János
AutoDepo60 Kft.
Varbai Tamás
AutoDepo60 Kft.